info@eventys.nl

06 51098699

HEALTH SPECIALS

We hebben graag aandacht voor iedere deelnemer wat zich onder andere uit in aandacht voor gezondheid en welzijn. Met succes hebben we een aantal keer eenfitheidsplein ingericht, waar de deelnemers terecht konden voor diverse testen en metingen.

Gezondheidsplein

Een sportieve dag is bij uitstek een gelegenheid om je collega’s op een andere manier te leren kennen en elkaar te ontmoeten in een ontspannen sfeer. Een dag met aandacht voor elkaar, op sociaal vlak, maar ook op het vlak van gezondheid. Ontspanning en bewegen zijn belangrijk voor een goede gezondheid.


In het kader van deze dag kun je als werkgever je mensen iets meer bieden. Een korte gezondheidscheck, waarbij een paar belangrijke risicofactoren aandacht krijgen.  In het hart van het sportcentrum kunnen we een gezondheidsplein inrichten, waar men terecht kan voor een korte health check.


Tijdens de check die ongeveer een kwartier duurt meten we lengte, gewicht, BMI, vetpercentage, bloeddruk, buikomvang en bloedsuiker. In een kort gesprek worden de gemeten waarden besproken. Hoe de waarden geïnterpreteerd moeten worden kunnen ook op papier meegegeven worden.


Thema gezondheid? Denk ook eens aan een workshop:

‘Hoe fit ben ik?’

Voeding en energie

Over leefstijl

Of verwen uw werknemers op zo'n dag eens met een stoelmassage!

YOGA @ work

YOGA @ work

© All rights reserved.

EVENTYS


info@eventys.nl

06 51098699