info@eventys.nl

06 51098699

SKI SPECIALS

Sinds 2009 organiseren we ieder jaar 1 of meer skivakanties met yoga en mindfulness.

Nu zorgt skien van zichzelf al voor een 'leeg hoofd'. Gecombineerd met yoga en mindfulness zorgt ervoor dat je als herboren terugkomt met bergen energie.


Als dit beproefde concept iets kan zijn voor uw groep of bedrijf, neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Tevens kunnen wij een een skivakantie 'op maat' voor u organiseren, bijvoorbeeld een lang weekend vliegen, transfer, hotel, skipas, etc.

SKIplus Yoga vakantie

Tijdens deze heerlijke skivakantie naar het sneeuwzekere Adamello skigebied in Italië maak je lekkere lange dagen met (kans op) veel zon om de winter definitief van je af te schudden.


Indien gewenst kun je één of meerdere dagen onder begeleiding skiën of mee op skisafari. Beginners en lichtgevorderden helpen we graag op weg in de sneeuw.
Behalve skiën en snowboarden kun je langlaufen, sneeuwwandelen met speciale rackets aan of zelfs een sledehondetocht maken. En wat dacht je van een middagje heerlijk relaxen in een 'Centro Benessere'?


Het driesterrenhotel ligt dichtbij het centrum en de skiliften. Het ontbijtbuffet en keuzediner zijn uitstekend. De kamers hebben een eigen badkamer en zijn comfortabel ingericht. Met mooi weer zal je balkon een geliefd plekje zijn om letterlijk en figuurlijk de ongerepte sneeuwwitte natuur ‘in te ademen’.


Je kunt lessen yoga volgen als goede voorbereiding op een actieve dag in de sneeuw.

In de namiddag kun je meedoen met de sessies mindfulness, waarbij verschillende meditatievormen aan bod komen.

Je wintersportactiviteiten kun je daardoor intensiever beleven, meer in balans met jezelf en je omgeving. Alleen mee? Sluit je gerust aan!


Voor meer info: www.skiplus.nl  of  06 - 510 986 99

SKIplus yoga

SKIplus yoga

© All rights reserved.

EVENTYS


info@eventys.nl

06 51098699